Aan de hand van jouw huidskleur, oogkleur en welk seizoentype je bent, wordt tijdens de kleuranalyse een voor
jou beste make up gekozen. Tijdens een kleuranalyse is deze naturel visagie incl, maar natuurlijk kan je dit ook los boeken.
Voor bruidsmake-up incl proefsessie stuur je graag eerst een berichtje voor de beschikbaarheid op jullie trouwdatum.
Een prachtige bij jou passende make up op je trouwdag, laat je nog meer stralen dan je al zult doen!!!
En vind je het leuk om zelf te leren hoe deze make up bij je zelf aan te brengen? Volg dan een workshop visagie voor een aantrekkelijke prijs.
Ook erg leuk om samen met vriendinnen als vrijgezellen-uitje te doen.
 
Heleen gebruikt uitsluitend de hoge kwaliteitsproducten van MINTENZ.


MINTENZ is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten wil gebruiken die goed zijn voor de huid.

De juiste foundationkleur tijdens alle seizoenen!

Als je huid in de zomer bruiner is dan in de winter heb je ook een andere kleur foundation nodig. Een zomer en een winter kleur foundation!

Omdat je huid geleidelijk aan bruiner wordt heb je niet in één keer je zomerkleurtje te pakken. In die overgangsfase kun je de twee kleuren foundation met elkaar mengen om de perfecte kleur te krijgen. Je strooit van beide kleuren wat poeder in hetzelfde dekseltje en al draaiend neem je dat met je kwast op. Zo kan je altijd je (tussen) kleur op maat maken.

Waarom is het belangrijk om de kleuren te mengen als je huid bruiner wordt of juist weer lichter wordt na de zomer?

Wanneer je je winterkleur foundation blijft dragen in de zomer als je huid bruiner is geworden, zal je zien dat er een grijze waas ontstaat. Je krijgt een onnatuurlijk uiterlijk door het dragen van een te lichte make-up. Een te lichte foundation maakt dat je er bleek of flets uitziet.

Het tegenovergestelde een te donkere foundation geeft ook een heel onnatuurlijk resultaat en kan een ‘foute look’ veroorzaken, er vies uitzien en vlekken en randen veroorzaken.

Het dragen van de juiste kleur foundation is je basis voor een goede en mooie make-up!

Foundation gebruik je dus niet om jezelf een lekker bruin kleurtje te geven. Je foundation moet je eigen huidskleur zoveel mogelijk benaderen en zorgt er voor dat je huid er egaal en rustig uitziet. Een kleurtje creëer je door plaatselijk subtiel een bronzer aan te brengen.

 

Je kan deze producten bij KleurKennis bestellen. Voor meer info en bestellen, stuur graag een berichtje.

 

Product Prijs
Visagie €12,50
Visagie workshop (minimaal 4 personen) €14,95 p.p.
Bruidsmake-up incl proefsessie (excl reiskosten) €125,-

Maak jouw eigen website met JouwWeb